top of page

Blomkålpuré

tapas 2.jpg

Et nydelig, sunt og lavglykemisk tilbehør til middagen. Enkelt å lage, og smaker fantastisk.

 

Du trenger:

1 lite blomkålhode, delt i fire (ta med det grønne)

½ liten sellerirot, delt i biter

2 fedd hvitløk

Kyllingkraft, eller saltet vann

½ ts gurkemeie

Litt raspet muskatnøtt

Havsalt

1-2 ts smør

Slik gjør du:

  1. Legg grønnsakene i en kjele.

  2. Hell over vann/kraft til det nesten dekker.

  3. La det koke til mørt, ca 10-12 minutter

  4. Hell av kraften (spar gjerne og drikk som varm buljong)

  5. Bruk en stavmikser og kjør til glatt puré

  6. Rør inn smør og krydder, og server varm som tilbehør til både varm og kald mat.

 

Kost-Terapi Anna Ingwardo

www.annaingwardo.no

bottom of page